Основният покровител на жената Скорпион според зодиакалния знак е Плутон,

...
 
Основният покровител на жената Скорпион според зодиакалния знак е Плутон,
Коментари Харесай

Жената Скорпион – страстна и фатална

 

Основният настойник на дамата Скорпион съгласно зодиакалния знак е Плутон, който им дава мощ, устойчивост и увереност. Това е една в действителност съдбовна жена, която е в положение да остави диря в живота на всеки мъж.

Жената Скорпион е очарователна, буйна и привлекателна персона. Тя е непрекъснато заобиколена от почитатели, които се борят за нейното внимание и любов. Жените, родени под този знак, са влюбчиви и сантиментални. Те се предават на възприятията, без да поглеждат обратно, подготвени на всичко в името на обичания си. С течение на времето обаче те стават ревностни и.

Жените Скорпион се отегчават да са в постоянна, равномерна връзка, непрекъснато се нуждаят от нови страсти и прекарвания, тъй че в случай че сътрудникът не й даде тези страсти, тя постоянно устройва подиуми или търси нов обект на обич. В една връзка дамата Скорпион чака поклонение и категорично осъществяване на всичките й стремежи.

Свикнала е да бъде център на, непрекъснато е в придвижване, елементарно се включва в нови компании и може да завърже диалог на всяка тематика. Тя не пропуща празненство и, несъмнено, непроменяемо става основен воин на вечерта. Представителите на този знак обичат да им се възхищават и не се опасяват да станат съществена тематика на полемика. Понякога в желанието си да привлекат вниманието те прекаляват и стартират да се държат някак.

Жената Скорпион е съдбовна жена, от която е безусловно невероятно да откъснете очи – тези дами са необикновено съблазнителни, красиви и омайващи, заради което мъже от всевъзможен диаметър се влюбват в тях.  Родената под знака на Скорпион обича да бъде в центъра на вниманието както на мъжете, по този начин и на дамите. И тя знае по какъв начин да притегля вниманието както никой различен и да всевъзможни трикове: еротични танци, реплика на прилошаване или просто един от нейните специфични погледи, които могат безусловно да ви.

Упорита и целеустремена, тя постоянно реализира това, което желае както в любовта, по този начин и в работата. За нея думата „ не “ просто не съществува и още повече, в случай че хубав мъж я произнесе. Между другото, Скорпионът доста държи да избира всичко най-хубаво. И в действителност, за какво да отхапвате част от, в случай че можете да я вземете цялата, без да питате?

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР